Učestvuj u štafetnoj trci i osvoji Reebok Print Smooth patike

Ako voliš trčanje i osećaj da svakim kilometrom pobeđuješ sebe, onda Reebok ima novi izazov za tebe!
U okviru X-Challenge serije treninga za sve zaljubljenike u trčanje pripremili smo Running izazov. U subotu 27. maja sa početkom u 10:30h na Atletskom stadionu na Košutnjaku, biće mesto okupljanja svih onih koji žele da pokažu sebi i drugima da su dorasli svim fizičkim i mentalnim izazovima, i prepodne provedu u trčanju i druženju.

Svakim novim istrčanim kilometrom i krugom trkači će zajedničkim snagama „otključavati“ po jedno iznenađenje, od DJ nastupa, osveženja na licu mesta do muzičkog performansa uživo, a na semaforu će biti prikazan ukupan broj krugova koje su istrčali, kao i to koliko ih još krugova deli do novog iznenađenja.

Da trčanje nije samo individualni sport trkači će moći da pokažu i učešćem u štafetnom takmičenju! Prijavljivanje timova od po četiri člana biće moguće na licu mesta, a tim koji u najkraćem vremenskom roku istrči zadatu distancu od 400 metara osvojiće Reebok Print Smooth patike. Ovaj model može da odgovori na različite potrebe i dinamike treninga, ali i različite tipove trčanja što ga čini idealnim za sve fitnes aktivnosti koje u osnovi imaju trčanje.

Zato, ako želiš da baš u ovim patikama osvojiš neke nove kilometre prijavi se za X-Challenge Running trening. Učešće je besplatno.

Podeli na Facebook-u

Prijavi se za trening

  • * Obavezno polje

  • * Obavezno polje

  • * Obavezno polje

  • * Obavezno polje

    Pročitajte opšta pravila

    * Obavezno polje

Odaberi datum i lokaciju treninga:

    * Obavezno polje