Globalni lider u oblasti fitnesa, Reebok, lansirao je seriju filmova koji slave vrednost ljudske povezanosti. Svi filmovi ukazuju na to koliko je u životu važna fizička aktivnost i naporan rad da bi se živeo ispunjeniji život.

Ova serija videa predstavlja novi razvojni korak „Be More Human” motoa koji podstiče ljude da budu najbolja verzije sebe mentalno, fizički i društveno, nastavljajući Reebok misiju da kod ljudi menja percepciju i doživljaj fitnesa.

Play video
Ruke prikazuje one koji pomeraju granice izdržljivosti svog tela do fizičkih krajnosti, uz pogled na njihove ruke pune ožiljaka.
Play video
Mama otkriva dirljiv odnos majke i ćerke i trenutka kada devojčica isprobavajući mamine štikle nailazi na njene Nano patike u ormaru. Ćerka otkriva drugu stranu svoje majke i počinje da se divi svom snažnom CrossFit roditelju, a umesto štikli obuva mamine Nano patike.
Play video
Slide govori o čoveku čiji je život „krenuo nizbrdo“ i on se okreće trčanju u pokušaju da pronađe svrhu i fokus i tako ponovo izgradi sopstveni život.
Suštinska poruka svih filmova je da se kroz trening ne menja samo telo već i osoba - postaje hrabrija, brižnija, bliskija sa drugim ljudima i na kraju stiče više samopouzdanja.

Podeli na Facebook-u