Vodeći fitnes brend predstavio CrossFit Nano 7 patiku u Londonu

Na spektakularnom događaju u Londonu Reebok, vodeći fitnes brend i zvanični CrossFit® partner, predstavio je najnoviju verziju vrhunske, funkcionalne trening patike - Reebok CrossFit Nano 7. U Studio Spaces priređeno je jedinstveno fitnes iskustvo koje je goste provelo kroz mentalne, fizičke i društvene strane fitnesa – sve ono što simbolizuju Reebok delta logotip i verovanja u holistički fitnes.

Gosti su imali priliku da treniraju sa Reebok sportistom i Najfit ženom na svetu za 2015. i 2016. Katrin Davidsdottir, kao i da učestvuju u zanimljivom razgovoru o značaju mentalne pripreme sa Jasonom Foxom, zvezdom emisije SAS: Who Dares Wins, a sve sa ciljem da se fitnes generaciji ukaže na to da se svaka nanosekunda računa.

Julien Pineau koji drži STRONGFIT treninge podelio je svoja znanja sa prisutnima, a CrossFit Nano 7 smatra savršenom patikom za sportiste koji se spremaju za CrossFit Igre, ali i za svakodnevne treninge.

Reebok CrossFit Nano 7 je vrhunska patika za trening koja pored uglađenog dizajna i odličnog prianjanja omogućava svakom sportisti lakoću kretanja uz veliku snagu pokreta i čini da se svaka nanosekunda treninga računa.

„Nanosekunda može da napravi veliku razliku između toga da li ćete osvojiti Igre ili ćete završiti kao drugi, tako da je za mene od vitalnog značaja da treniram i takmičim se u patici koja će učiniti da se svaki trenutak računa. Videla sam kako Nano napreduje iz godine u godinu i bila sam deo feedback procesa koji je patiku pravio prema potrebama onih koji žele da izvuku najviše od svog treninga, a Nano 7 je čak jedan korak ispred. Velika mi je čast što sam došla u London da predstavim patiku, odlično sam se provela vežbajući i deleći fitnes priče sa tako različitim fitnes fanaticima iz CrossFit zajednice.“ – izjavila je Katrin Davidsdottir, Reebok sportista i Najfit žena na svetu za 2015. i 2016. godinu.

Podeli na Facebook-u