Product was successfully added to your shopping cart.

Kao zvezda koja je devedesetih osvajala terene, a zatim i ulice širom sveta ove jeseni se vraćamo Classic modelima Club C redizajniranog izgleda. Reebok Club C prvobitno je bio predstavljen kao model patike za tenis, a danas je neizostavni deo svakodnevnog stila multitalentovanog američkog muzičara, Machine Gun Kelly – MGK

Minimalni i jednostavni dizajn odoleva vremenu i predstavlja predmet želje novih generacija. Club C se uklapa u sve odevne kombinacije i novi modeli su prilagođeni potrebama modernog sveta, uz bogato prisustvo nasleđa Classic linije. Ova silueta je namenjena onima koji žele da ostanu dosledni svojim korenima i sebi, a da istovremeno vladaju „svojim“ terenom.

CLUB C OVERBRANDED

Club C Overbranded kao silueta šampiona na teniskim terenima svojim vanvremenskim dizajnom postala je sastavni deo street style kulture, a sličnim koracima je i Machine Gun Kelly – MGK prelazio svoj razvojni put od muzike, mode do filma. Poznat po svom jedinstvenom modnom smislu i stilu, MGK veruje da je moda verodostojan način izražavanja i da je ovaj model patike ističe lični stil ali na moderan način. Za multitalentovanog umetnika Club C predstavlja klasiku koja je uvek u trendu. Club C Overbranded vraća retro Reebok logo kao i brending u istim tonovima na obodu patika i središnjem delu đona.

Prodajna mesta

REEBOK CLUB C

Nova lica retro modela predstavljaju must have
novih generacija kreativnih predvodnika.