Product was successfully added to your shopping cart.

Nova silueta sa Flexweave tehnologijom predstavljena u Srbiji

Reebok je predstavio CrossFit Nano 8, najnoviji model iz dobro poznate Nano linije sa posebnom Flexweave tehnologijom. Novi model predstavlja osmu verziju Nano franšize, ali i prvi model koji uključuje revolucionarnu Flexweave tehnologiju dizajniranu za sportiste koji intenzivno treniraju.

Nano 8 Flexweave

Flexweave je poslednja tehnologije iz Reebok-a koja će biti predstavljena na patikama različitih kategorija tokom 2018. godine, ali i u godinama koje dolaze. Flexweave materijal karakteriše revolucionarno gornjište, koje odlikuje savršeni balans lakoće, izdržljivosti i stabilnosti.

Kreirana kao vrhunska patika za trening, Nano 8 pruža lagan osećaj na nogama, a zahvaljujući Flexweave tehnologiji ovo su do sada najudobnije i najistrajnije patike koje stopalu omogućavaju prozračnost.

U isto vreme, "Figure-8" tkanje nove siluete omogućava isprepletanost neograničenog broja vlakana koja kreiraju kompaktnu površinu, pružajući unapređeno prianjanje i bolje performanse kroz specijalno prilagođene zone.

Prodajna mesta
GLAVNE KARAKTERISTIKE NOVE SILUETE
01

ULTIMATIVNA STABILNOST

Zahvaljujući konstrukciji unutrašnjosti patike koja pruža osećaj stabilnosti

02

TRAJNA UDOBNOST

Flexweave gornjište daje čvrstinu, udobnost i prozračnost

03

SNAŽNA OSNOVA

Prednji širi deo patike stopalu omogućava komfor tokom dizanja tegova, naskoka, sprinta ili izvođenja bilo koje druge vežbe

04

VRHUNSKA NOSIVOST

Uz novi obloženi deo oko članka i dodatnu udobnost poželećeš da Nano nosiš svakog dana

REEBOK NANO 8

Testiraj Reebok CrossFit Nano 8 Flexweave i podeli svoje utiske na društvenim mrežama koristeći
#Nano8 #Flexweave @REEBOKSRBIJA @CrossFit